FotoLlibres autoeditats

A vegades, m’agrada poder explicar històries a partir de quatre ratlles de text i un munt d’imatges. Em permeten reviure les (sempre positives!) experiències viscudes i intentar transmetre-les de la millor forma que se. No se si ho aconsegueixo o no, pero que per intentar-ho que no quedi!. Aquí us deixo un parell de fotollibres muntats per mi mateix on he fet precisament això.

A la part inferior dels fotollibres hi ha els controls que us permet fer zoom (botons de “+” i “-“), passar automàticament les pàgines (botó “play”), veure les miniatures laterals, compartir-los i veure’ls a pàgina complerta. També podeu passar les pàgines de forma manual o bé amb les fletxes laterals o arrastrant-les amb el ratolí d’un cató a l’altre.

Espero que us agradin …

Viatge a Nàpols (2013)

Ciutat espectacular on conviuen diversos segles amb les seves corresponents realitats tots junts i a l’hora …

Campanya de sondatge al Llac El Maule (Chile)

Van ser 15 dies absolutament fascinants amb un grup molt maco d’espanyols i xilens en una de les regions centrals de Chile. Molt fred al matí, paisatges absolutament impressionants, molt vent al migdia i uns companys de feina (i amics!) espectaculars. Què més es pot demanar?